Dovolená|Penziony|Ubytování

Ubytování Pálava s recenzemi 2021

Pálava s nejlepšími recenzemi. Pobyty za nejlepší ceny. Chaty, chalupy, hotely, penziony, apartmány a ubytování v soukromí 2021. Luxusní ubytování na Pálavě. Dovolená Pálava pro rodiny s dětmi levně.

Pálava s nejlepšími recenzemi

Chalupa Hájenka Kančí obora - Břeclav
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 20 594 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (7 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Pálava, v okresu Břeclav - Břeclav. Ubytování se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Hájenka Kančí obora - Břeclav, je v délce 7 dní, v termínu od 21. srpna 2021 do 28. srpna 2021 od cestovní agentury od Chata.cz. Tento letní luxusní pobyt je v ceně 20594 Kč.
Chalupa Hájenka Kančí obora - Břeclav
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 20 594 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (7 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Pálava, v okresu Břeclav - Břeclav. Ubytování se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Hájenka Kančí obora - Břeclav, je v délce 7 dní, v termínu od 28. srpna 2021 do 4. září 2021 od cestovní agentury od Chata.cz. Tento letní luxusní pobyt je v ceně 20594 Kč.
Chalupa Hájenka Kančí obora - Břeclav
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 20 594 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (7 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Pálava, v okresu Břeclav - Břeclav. Ubytování se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Hájenka Kančí obora - Břeclav, je v délce 7 dní, v termínu od 4. září 2021 do 11. září 2021 od cestovní agentury od Chata.cz. Tento podzimní luxusní pobyt je v ceně 20594 Kč.
Chalupa Hájenka Kančí obora - Břeclav
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 20 594 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (7 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Pálava, v okresu Břeclav - Břeclav. Ubytování se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Hájenka Kančí obora - Břeclav, je v délce 7 dní, v termínu od 11. září 2021 do 18. září 2021 od cestovní agentury od Chata.cz. Tento podzimní luxusní pobyt je v ceně 20594 Kč.
Chalupa Hájenka Kančí obora - Břeclav
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 20 594 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (7 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Pálava, v okresu Břeclav - Břeclav. Ubytování se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Hájenka Kančí obora - Břeclav, je v délce 7 dní, v termínu od 18. září 2021 do 25. září 2021 od cestovní agentury od Chata.cz. Tento podzimní luxusní pobyt je v ceně 20594 Kč.
Chalupa Ve vinném sklepě - Dolní Věstonice
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 21 000 Kč

Detail

4.9/5 Fantastické (11 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Pálava, v okresu Břeclav - Dolní Věstonice. Ubytování se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Ve vinném sklepě - Dolní Věstonice, je v délce 7 dní, v termínu od 31. července 2021 do 7. srpna 2021 od cestovní agentury od Chata.cz. Tento letní luxusní pobyt je v ceně 21000 Kč.
Chalupa Ve vinném sklepě - Dolní Věstonice
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 21 000 Kč

Detail

4.9/5 Fantastické (11 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Pálava, v okresu Břeclav - Dolní Věstonice. Ubytování se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Ve vinném sklepě - Dolní Věstonice, je v délce 7 dní, v termínu od 7. srpna 2021 do 14. srpna 2021 od cestovní agentury od Chata.cz. Tento letní luxusní pobyt je v ceně 21000 Kč.
Chalupa Ve vinném sklepě - Dolní Věstonice
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 21 000 Kč

Detail

4.9/5 Fantastické (11 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Pálava, v okresu Břeclav - Dolní Věstonice. Ubytování se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Ve vinném sklepě - Dolní Věstonice, je v délce 7 dní, v termínu od 14. srpna 2021 do 21. srpna 2021 od cestovní agentury od Chata.cz. Tento letní luxusní pobyt je v ceně 21000 Kč.
Chalupa Ve vinném sklepě - Dolní Věstonice
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 21 000 Kč

Detail

4.9/5 Fantastické (11 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Pálava, v okresu Břeclav - Dolní Věstonice. Ubytování se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Ve vinném sklepě - Dolní Věstonice, je v délce 7 dní, v termínu od 21. srpna 2021 do 28. srpna 2021 od cestovní agentury od Chata.cz. Tento letní luxusní pobyt je v ceně 21000 Kč.
Chalupa Ve vinném sklepě - Dolní Věstonice
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 21 000 Kč

Detail

4.9/5 Fantastické (11 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Pálava, v okresu Břeclav - Dolní Věstonice. Ubytování se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Ve vinném sklepě - Dolní Věstonice, je v délce 7 dní, v termínu od 28. srpna 2021 do 4. září 2021 od cestovní agentury od Chata.cz. Tento letní luxusní pobyt je v ceně 21000 Kč.

Zobrazeno 1-10 z 171 nalezených

Ubytování na Pálavě 2021/2022 si nejlépe vyberete pomocí žlutého vyhledávacího formuláře, kde si můžete nastavit výběr vaší dovolené na Pálavě podle různých podmínek jako je strava, doprava, cena, atd. Doporučujeme nevolit příliš podmínek najedou, protože se pak velmi omezuje výběr volných termínů ubytování. Zkuste se omezit na maximálně tři nebo čtyři podmínky najednou. Pokud máte pouze přibližnou představu kdy na Pálavu vyjet, zvolte si jednoduše volné termíny vaší dovolené na Pálavě vybráním příslušného měsíce:

Nevybrali jste si na Pálavě žádný vhodný pobyt? Chcete vyzkoušet dovolenou v jiné lokalitě ČR? Co třeba vyzkoušet lokality jako jsou Máchovo jezero recenze nebo Orlické hory recenze? Nebo můžete vyzkoušet ubytování v dalších destinacích jako například Praha recenze případně Rožnov recenze. Nevíte ještě kokrétní lokalitu v České Republice? Vybírejte tedy ze všech pobytů v ČR: ubytování v ČR 2021.


Termíny ubytování na Pálavě můžete vybírat jako Last Minute či First Minute nebo podle jednotlivých sekcí jako jsou roky 2021 a 2022. Rekreaci lze také vybrat podle stravy: Pálava All Inclusive, plná penze, polopenze, Ultra All Inclusive nebo snídaně. Další kritériem může být třeba doprava na Pálavu - ať už vlastní nebo autobusem, typ pobytu na Pálavě - například lázeňské pobyty, pobyty pouze pro seniory, ubytování na Pálavě podle nejlepších recenzí atd. Dovolenou můžete vybírat online také podle druhu ubytovacích zařízení jako jsou hotely, apartmány, chaty, chatky a chalupy nebo penzióny. Máte-li zájem o luxusní dovolenou na Pálavě s All Inclusive, vyzkoušejte nabídku luxusního ubytování v luxusních apartmánech a špičkových hotelech. Svojí rekreaci můžete online vybrat nejen podle dostupných roků 2021 a 2022 a měsíců, ale i podle ročních období - jarní, letní, podzimní a zimní dovolenou na Pálavě.