Dovolená|Penziony|Ubytování

Ubytování Pálava s recenzemi 2021 / 2022

Ubytování Pálava s nejlepšími recenzemi 2021 / 2022. Pobyty za nejlepší ceny. Chaty, chalupy, hotely, penziony, apartmány a ubytování v soukromí 2021 / 2022. Luxusní ubytování na Pálavě. Dovolená Pálava pro rodiny s dětmi levně. Volné termíny 2021 / 2022.

Ubytování Pálava s recenzemi

Chalupa V meruňkovém sadu - Šakvice
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 11 760 Kč

Detail

4.8/5 Fantastické (36 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Pálava, v okresu Břeclav - Šakvice. Ubytování na Pálavě se nachází v rekreačním zařízení Chalupa V meruňkovém sadu - Šakvice, je v délce 7 dní, v termínu od 5. února 2022 do 12. února 2022 od cestovní agentury od Chata. Tento zimní luxusní pobyt je v ceně 11760 Kč.
Chalupa V meruňkovém sadu - Šakvice
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 11 760 Kč

Detail

4.8/5 Fantastické (36 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Pálava, v okresu Břeclav - Šakvice. Ubytování na Pálavě se nachází v rekreačním zařízení Chalupa V meruňkovém sadu - Šakvice, je v délce 7 dní, v termínu od 12. února 2022 do 19. února 2022 od cestovní agentury od Chata. Tento zimní luxusní pobyt je v ceně 11760 Kč.
Chalupa V meruňkovém sadu - Šakvice
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 11 760 Kč

Detail

4.8/5 Fantastické (36 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Pálava, v okresu Břeclav - Šakvice. Ubytování na Pálavě se nachází v rekreačním zařízení Chalupa V meruňkovém sadu - Šakvice, je v délce 7 dní, v termínu od 19. února 2022 do 26. února 2022 od cestovní agentury od Chata. Tento zimní luxusní pobyt je v ceně 11760 Kč.
Chalupa - Přítluky
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 24 899 Kč

Detail

4.7/5 Fantastické (3 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Pálava, v okresu Břeclav - Přítluky. Ubytování na Pálavě se nachází v rekreačním zařízení Chalupa - Přítluky, je v délce 7 dní, v termínu od 11. prosince 2021 do 18. prosince 2021 od cestovní agentury od Chata. Tento zimní luxusní pobyt je v ceně 24899 Kč.
Chalupa U tety Kateřiny - Mikulov
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 22 904 Kč

Detail

4.7/5 Fantastické (5 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Pálava, v okresu Břeclav - Mikulov. Ubytování na Pálavě se nachází v rekreačním zařízení Chalupa U tety Kateřiny - Mikulov, je v délce 7 dní, v termínu od 11. prosince 2021 do 18. prosince 2021 od cestovní agentury od Chata. Tento zimní luxusní pobyt je v ceně 22904 Kč.
Chalupa - Přítluky
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 25 628 Kč

Detail

4.7/5 Fantastické (3 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Pálava, v okresu Břeclav - Přítluky. Ubytování na Pálavě se nachází v rekreačním zařízení Chalupa - Přítluky, je v délce 7 dní, v termínu od 18. prosince 2021 do 25. prosince 2021 od cestovní agentury od Chata. Tento zimní luxusní pobyt je v ceně 25628 Kč.
Chalupa U tety Kateřiny - Mikulov
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 25 193 Kč

Detail

4.7/5 Fantastické (5 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Pálava, v okresu Břeclav - Mikulov. Ubytování na Pálavě se nachází v rekreačním zařízení Chalupa U tety Kateřiny - Mikulov, je v délce 7 dní, v termínu od 8. ledna 2022 do 15. ledna 2022 od cestovní agentury od Chata. Tento zimní luxusní pobyt je v ceně 25193 Kč.
Chalupa - Přítluky
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 24 899 Kč

Detail

4.7/5 Fantastické (3 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Pálava, v okresu Břeclav - Přítluky. Ubytování na Pálavě se nachází v rekreačním zařízení Chalupa - Přítluky, je v délce 7 dní, v termínu od 8. ledna 2022 do 15. ledna 2022 od cestovní agentury od Chata. Tento zimní luxusní pobyt je v ceně 24899 Kč.
Chalupa U tety Kateřiny - Mikulov
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 25 193 Kč

Detail

4.7/5 Fantastické (5 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Pálava, v okresu Břeclav - Mikulov. Ubytování na Pálavě se nachází v rekreačním zařízení Chalupa U tety Kateřiny - Mikulov, je v délce 7 dní, v termínu od 15. ledna 2022 do 22. ledna 2022 od cestovní agentury od Chata. Tento zimní luxusní pobyt je v ceně 25193 Kč.
Chalupa - Přítluky
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 24 899 Kč

Detail

4.7/5 Fantastické (3 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Pálava, v okresu Břeclav - Přítluky. Ubytování na Pálavě se nachází v rekreačním zařízení Chalupa - Přítluky, je v délce 7 dní, v termínu od 15. ledna 2022 do 22. ledna 2022 od cestovní agentury od Chata. Tento zimní luxusní pobyt je v ceně 24899 Kč.

Zobrazeno 21-30 z 88 nalezených

Ubytování na Pálavě 2021/2022 si nejlépe vyberete pomocí žlutého vyhledávacího formuláře, kde si můžete nastavit výběr vaší dovolené na Pálavě podle různých podmínek jako je strava, doprava, cena, atd. Doporučujeme nevolit příliš podmínek najedou, protože se pak velmi omezuje výběr volných termínů ubytování. Zkuste se omezit na maximálně tři nebo čtyři podmínky najednou. Pokud máte pouze přibližnou představu kdy na Pálavu vyjet, zvolte si jednoduše volné termíny vaší dovolené na Pálavě vybráním příslušného měsíce:

Nevybrali jste si na Pálavě žádný vhodný pobyt? Chcete vyzkoušet dovolenou v jiné lokalitě ČR? Co třeba vyzkoušet lokality jako jsou Vysočina recenze nebo Znojmo recenze? Nebo můžete vyzkoušet ubytování v dalších destinacích jako například Adršpach recenze případně České Švýcarsko recenze. Nevíte ještě kokrétní lokalitu v České Republice? Vybírejte tedy ze všech pobytů v ČR: ubytování v ČR 2021.


Termíny ubytování na Pálavě můžete vybírat jako Last Minute či First Minute nebo podle jednotlivých sekcí jako jsou roky 2021 a 2022. Rekreaci lze také vybrat podle stravy: Pálava All Inclusive, plná penze, polopenze, Ultra All Inclusive nebo snídaně. Další kritériem může být třeba doprava na Pálavu - ať už vlastní nebo autobusem, typ pobytu na Pálavě - například lázeňské pobyty, pobyty pouze pro seniory, ubytování na Pálavě podle nejlepších recenzí atd. Dovolenou můžete vybírat online také podle druhu ubytovacích zařízení jako jsou hotely, apartmány, chaty, chatky a chalupy nebo penzióny. Máte-li zájem o luxusní dovolenou na Pálavě s All Inclusive, vyzkoušejte nabídku luxusního ubytování v luxusních apartmánech a špičkových hotelech. Svojí rekreaci můžete online vybrat nejen podle dostupných roků 2021 a 2022 a měsíců, ale i podle ročních období - jarní, letní, podzimní a zimní dovolenou na Pálavě.